logo

Get The F*ck Out of My House. Blue Circle/RTL. Regisseur reality programma met dome camera’s & ENG+verslaggever.

3, 2020 · By David Anker

nicolette

Get The Fuck Out Of My House is een realityshow bij RTL5 gepresenteerd door Nicolette Kluijver. Het is de bedoeling dat  een grote groep mensen het zien vol te houden in één huis. Wie zal dit het langste volhouden? 100 mensen gaan de strijd met elkaar aan in een woning die ingericht is voor 4 personen. Het ultieme doel is om als laatste over te blijven. Dan win je namelijk het restant van de huishoudpot. De huishoudpot is bij de start gevuld met 100.000 euro. Met spellen en geheime opdrachten kunnen de bewoners geld verdienen. maar als de opdracht niet lukt dan kost dit geld uit de pot. Ook het ontbijt, diner en onder andere hygiënische producten moeten ze uit de huishoudpot betalen.

Regisseur, schakeltechniek. IFFR Live > Interactieve filmpremières met Q&A, live gestreamed naar bioscopen in 49 verschillende steden wereldwijd.

21, 2016 · By David Anker

“The largest live film festival experience in the world, with interactive Q&A’s …”

http://live.iffr.com

iffr-live-1200-x-800

Regisseur realityprogramma van TALPA voor SBS6.

20, 2016 · By David Anker

is-this-love-1

Is this Love? is een datingsprogramma op SBS6. In Is This Love gaan zes singles op zoek naar de ware liefde. Deze zoektocht vervullen zij vanuit een prachtige villa.

In de luxe villa kunnen de singles zich in alle rust overgeven aan de zoektocht naar de ware liefde. In het programma volgen wij hoe de singles zich voorbereiden op de dates, hoe de eerste ontmoetingen verlopen en of de dates uitmonden in ware liefde. De zes singles, 3 dames en 3 heren, zijn allemaal heel verschillend. Maar hoe verschillend ze ook mogen zijn, ze hebben allemaal maar één echt doel: het vinden van de ware liefde. Iedere vrijgezel in Nederland kan de singles via het programma en een speciale app leren kennen. Ook kunnen zij zich aanmelden om een van hen in de villa te ontmoeten.