corporate

Sputnik Productions – bedrijfsfilms, promotiefilms, online

bedrijfsfilm

Company

De bedrijfsfilm voor jou

Een bedrijfsfilm is het visitekaartje van jouw bedrijf, product of dienst. Door het krachtige medium film in te zetten zul je je zakenrelaties en potentiële klanten overtuigen en over de streep trekken om voor jouw bedrijf te (blijven) kiezen. Of dit nu gebeurt dmv een langere, moderne en inhoudelijk sterke bedrijfsfilm om digitaal onder de aandacht te brengen, of juist in een korte, dynamische film voor op de website, op beurzen, op kantoor of in de winkel. Alles is mogelijk.


Hoe gaat dat dan in zijn werk

Zoals alles begint ook een bedrijfsfilm met een idee. Samen zullen we jouw idee gaan uitwerken en vormgeven tot het idee een plan is geworden waarin duidelijk is geworden wat de inhoud moet worden, wat de uitstraling moet zijn en welke stijl daar bijpast. Vervolgens schrijven we het script en maken afspraken over de opnames. Waar gaan we filmen, wie komen er in beeld of aan het woord, etc.
Na de opnames gaan we de montage-fase in en zullen we een 1e ruwe versie maken en presenteren om te bepalen of de film de gewenste vorm krijgt. Na goedkeuring en eventuele bijsturing zullen we jouw fonkelnieuwe bedrijfsfilm voltooien!


Exposure

En dan is het zover, dan zul je je huidige en potentiële toekomstige klanten gaan overtuigen met een wervelende bedrijfsfilm. Geen saaie powerpoint-presentatie of brochure maar jij hebt gekozen voor de impact van bewegend beeld, waarvan bewezen is dat het een diepere en langer durende indruk achterlaat bij de toeschouwer.
En ook in het geval van een film op de website is gebleken dat bezoekers nu eenmaal veel sneller de film bekijken (en afkijken) dan de omringende tekst te lezen. Bedrijven met een film of clip op de website zien ook een toename van 20% in de telefonische aanvragen. Want naast de professionele uitstraling die een bedrijfsfilm je geeft doe je het daar natuurlijk allemaal ook voor: meer positieve ervaringen van bestaande en nieuwe klanten, dus meer omzet.

Informeer hoe Sputnik ook voor jou de ideale bedrijfsfilm realiseert!

promotiefilm

promotiefilm

Jouw promotiefilm

Het woord zegt het al: promotie-film. Er moet iets onder de aandacht gebracht worden. Dit kan in het algemeen jouw bedrijf, dienst of product zijn, maar misschien gaat het juist om die ene nieuwe afdeling, dat lopende, in het oog springende project of dat aankomende evenement.

Belangrijk is goed te weten wat de doelgroep is en via welke kanalen deze met de promotiefilm bereikt zal worden.  De promotiefilm is tijdgebonden en vraagt om maatwerk.

Een goede promotiefilm presenteert zichzelf en de boodschap op een manier waar je niet omheen kan en zal om deze reden dus ook goed en lang blijven hangen bij de toeschouwer.

We komen graag langs om met je mee te denken over de beste promotiefilm voor jou met het meeste effect.

online/social

Aboriginal 2

De perfecte corporate onlinefilm

Je kunt natuurlijk  de bedrijfsfilm die je bij Sputnik Productions hebt laten maken integraal online zetten. Maar waarschijnlijk wil je liever je website iets extra’s geven door er een korte, krachtige en dynamische clip of film te tonen. Een moderne video die als een wervelende commercial in korte tijd duidelijk maakt dat de bezoeker op de juiste plek is.
Maar ook een serieuze, zakelijke of informatieve clip is mogelijk, dat is natuurlijk aan jou.

En ook nu denkt Sputnik met je mee. We brainstormen over het beste en meest originele idee, schrijven het concept, doen de shoot en jouw corporate onlinefilm is een feit. De film kan al in één dag online staan!

opdrachtgevers