logo

Get The F*ck Out of My House. Blue Circle/RTL. Regisseur reality programma met dome camera’s & ENG+verslaggever.

3, 2020 · By David Anker

nicolette

Get The Fuck Out Of My House is een realityshow bij RTL5 gepresenteerd door Nicolette Kluijver. Het is de bedoeling dat  een grote groep mensen het zien vol te houden in één huis. Wie zal dit het langste volhouden? 100 mensen gaan de strijd met elkaar aan in een woning die ingericht is voor 4 personen. Het ultieme doel is om als laatste over te blijven. Dan win je namelijk het restant van de huishoudpot. De huishoudpot is bij de start gevuld met 100.000 euro. Met spellen en geheime opdrachten kunnen de bewoners geld verdienen. maar als de opdracht niet lukt dan kost dit geld uit de pot. Ook het ontbijt, diner en onder andere hygiënische producten moeten ze uit de huishoudpot betalen.

Comments are closed.