logo

Itemregisseur, redacteur, fotograaf, researcher. Hufters & Fatsoensrakkers voor de NTR.

21, 2016 · By David Anker

50ac9eb16fbcd_huftersenfatsoensrakkers

Presentatie:  Jeroen Pauw.

Geweld tegen politie en hulpverleners; seksuele intimidatie op straat; de plaats van religie in de samenleving; de vrijheid van meningsuiting. De opinies hierover botsen steeds meer. De maatschappij verhardt. Tegenover gedoogbeleid en polderoplossingen is er de roep om keihard ingrijpen en stevige oplossingen. Boosheid, kwetsen en beledigen worden steeds normaler gevonden. In een zaal vol middelbare scholieren onderzoekt presentator Jeroen Pauw samen met uitgesproken opinieleiders: waar staan jongeren in het debat? Zijn ze voor een keiharde aanpak van problemen? Is de vrijheid van meningsuiting onbegrensd of is die gebonden aan normen van fatsoen en respect? Zijn jongeren “hufters” of “fatsoensrakkers”? http://www.ntr.nl/Hufters-en-fatsoensrakkers/126/

Comments are closed.