logo

Regisseur realityprogramma van TALPA voor SBS6.

20, 2016 · By David Anker

is-this-love-1

Is this Love? is een datingsprogramma op SBS6. In Is This Love gaan zes singles op zoek naar de ware liefde. Deze zoektocht vervullen zij vanuit een prachtige villa.

In de luxe villa kunnen de singles zich in alle rust overgeven aan de zoektocht naar de ware liefde. In het programma volgen wij hoe de singles zich voorbereiden op de dates, hoe de eerste ontmoetingen verlopen en of de dates uitmonden in ware liefde. De zes singles, 3 dames en 3 heren, zijn allemaal heel verschillend. Maar hoe verschillend ze ook mogen zijn, ze hebben allemaal maar één echt doel: het vinden van de ware liefde. Iedere vrijgezel in Nederland kan de singles via het programma en een speciale app leren kennen. Ook kunnen zij zich aanmelden om een van hen in de villa te ontmoeten.

Geef een reactie

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.