logo

Itemregisseur, editor Pokerkampioen van Nederland. Simpel Media/ RTL 7.

19, 2016 · By David Anker

simpelmedia-jpeg

Pokerkampioen van Nederland was een programma op RTL 7 waarin deelnemers namens verschillende horecagelegenheden tegen elkaar speelden om ‘Pokerkampioen van Nederland’ te worden. Het werd georganiseerd in samenwerking met PokerStars.net. Aan het toernooi kon gratis worden deelgenomen en er werd alleen om punten gespeeld, niet voor geld.

Het eerste seizoen bestond uit acht afleveringen en het werd uitgezonden in mei 2008. Het werd gewonnen door Pieter de Korver; hij speelde namens café De Bogt Fen Gune te Franeker. Het tweede seizoen begon in oktober 2008 en de regiofinales vonden plaats in januari 2009. Winnaar werd Jero Brokaar, die zich kwalificeerde bij Poollokaal De Gracht in Amsterdam.

Geef een reactie

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.